Екстремни Тренинзи: Блаце (Катланово) – Велес

Малку задоцнето, но еве сме со уште една епизода од најновата сезона од серијалот ‘Екстремни Тренинзи” во реализација на Tomas Lobanga и Big Mazungo.

Овој пат тренингот се одржа на следната рута:
старт: село Блаце (во близина на Катланово)
крај: Велес, Центар

Патот не водеше низ: село Кожле, антените на врвот над Кожле, с’ртот помеѓу Пчиња и Вардар, дрвен, висечки мост “Индијана Џонс” преку Вардар, село Карабуниште, село С’лп, Велес пруги, Велес центар.

Во вкупната должина од 35км се вклучени вкупно над 1100м надморска височина, размена на десетина литра течности, 3 часа и 10 минути трчање, 10 минути симнување карпи, 5 минути пробивање густа шума и 5 минути полнење и пиење вода.

Овој Ектремен Тренинг немаше да може да се реализира без помошта на Мартин и Весна, и затоа една голема благодарност и до нив.

Тоа што можеше да се фати на камера од мобилен телефон и потоа аматерски да се склопи може да видите тука:

До наредниот Ектремен Тренинг … СПОРТСКИ ПОЗДРАВ !!!