Маратон Тренинг Програма


Се подготвувате за вашиот следен предизвик, трка, маратон, полумаратон или едноставно сакате да се одржувате во форма, кондиционо подготвени и фит? Сакате да создадете здрави навики кај вашите најмили од рана возраст? Ние сме тимот за вас.

Endurance.mk (Атлетски Клуб Индјуренс – Скопје) е ден од најуспешните атлетки клубови во Македонија и доколку се одлучите да тренирате со нас, ваша тренерка ќе биде Весна Кираџиева. Кираџиева е успешена тренерка, но и една од најуспешните атлетичарки во Македонија, со шест национални шампионски титули во маратон (на Виз Ер Скопски Маратон), поранешна рекордерка во маратон со време од 3:07 и репрезентативка на Македонија во атлетика дваесет години.

 

Месечна тренинг програма

цената вклучува:

– Едномесечна тренинг програма. Програмата се адаптира во зависност од моменталната подготвеност, целите и временските можности на кандидатот, а вклучуваат помеѓу два и шест тренинзи неделно. Тренинзите се задаваат од недела за недела, со цел да се адаптира и следи индивидуалниот напредокот на кандидатот;

– бесплатен примерок од првата комерцијална книга со тркачка ссодржина и атлетски совети и искуства во Македонија, “Издржи, кралице“, чиј ко-автор е тренерот Весна Кираџиева;

– минимум еден заеднички тренинг помеѓу тренерот и кандидатот во месецот. Вообичаено на почетокот од тренажниот процес, со цел да се издискутираат сите детали и можноси на кандидатот и според тоа соодветно да се адаптира програмата за претстојниот месец. По потреба се договара дополнителна тренинг-средба;

*2000,оо мкд.

Maraton Trening Programa 1890X200px

За повеќе детали и информации, како и за закажување тренинзи, обратете се на

endurancemkproject@gmail.com

или

vesna.kiradjieva@gmail.com

Дополнителен продукт

Издржи, кралице

Автор: Весна Кираџиева и Александар Кираџиев

Ова е книга за успесите и падовите во свет во кој трчањето е помалку од ништо, но за нив е повеќе од сѐ.  Книга за атлетиката каква што досега не сте сретнале – од најдобрите македонски репрезентативци, шампиони и рекордери на долги патеки.

Издржи, кралица

Издржи, кралице

“Издржи, кралице“ е дневник за трчањето и атлетиката како животен стил, полн со примери и искуства од дома и од светот. Ваш советник во трчањето и подготовката за следниот предизвик на долги патеки. Книга во која ќе најдете и мотивација и инспирација, но и препораки за начинот на исхрана, хидрација и одмор.

Не мора да сте спортист за да уживате во богатата содржина на овој единствен спортски прирачник – ова е една голема животна лекција, како за авторите така и за читателите.

* 350,оо мкд.

http://www.kniga.mk/izdrzhi-kralice.html

 

Permalink