Подржувачи

Оваа категорија решивме да им ја посветиме на нашите пријатели, подржувачи и помагатели. Секој од нив е одговорен за нашиот континуиран напредок и успех, па ова е еден мал начин да им се одолжиме за помошта и довербата која ни ја искажаа. Редоследот по кој се наредени нема никава поврзаност со нивното значење и придонес за нас – сите ни се подеднакво важни и ги почитуваме. Затоа и Вие издвојте 5 минути од своето време за да прочитате што всушност Ви нудат!