Персонален Тренер

       АК Endurance (Индјуренс) е отворен за соработка со сите заинтересирани за атлетиката и спортот воопшто. Нудиме тернинг програми за сите возрасти, за професионални спортисти и рекреативци кои сакаат да бидат физички активни и кондиционо подготвени.

      Во зависност од Вашите потреби, имаме подготвено флексибилна програма која е достапна за секој кој има желба да се занимава со овој спорт, како професионално, така и рекреативно. Од тие причини, Ви нудиме две опции, а Ваше е да одлучите која е поприфатлива за Вас.

            Со првата опција Ви нудиме работа со личен професионален  тренер три пати неделно. Тренинзите се одвиваат на кеј,  на Градски стадион (Арена Филип II) или во Градски Парк (во зависност од тренингот). Месечна котизација е 1200 денари, односно 1700 денари со неделен термин на базен Карпош (СЦ Борис Трајковски).

            За групи од 5 и повеќе луѓе и за семејства, нудиме специјален попуст од по 1000 денари од член.

            Со втора опција Ви нудиме тренинг програма (консултации) од професионален тренер, консултации за исхрана, редовни известувања за трки и сл., а годишна чланарина е 70 евра.

          Кој и да е Вашиот избор, секој член добива clima cool маичка со клубското лого.

     Тренер во клубот е Весна Кираџиева, долгогодишна репрезентативка на Македонија, Државен првак во  неколку дисциплини, поранешен рекордер на 10 000м. и Државен рекордер во полумаратон. Иако сеуште млад тренер, таа има покажано успех со малдинците од Клубот со тоа што некои од нив веќе се дел од Македонската Атлетска Репрезентација и прваци во своите категории.

           Доколку сте заинтересирани или имате било какви прашања, слободно контактирајте не на:

e-mail: akbezbednost@yahoo.com

Весна Кираџиева

Permalink