Oвошен јогурт (Smoothie) oд банана и авокадо


– 1/2 aвокадо;
– 1 банана;
– 150мл. јогурт;
– лажичка мед

Сите состојки ги блендирате во миксер.

IMG_20150123_121837

*Совет плус: во зависност од вашиот личен вкус, додавајте/одземете јогурт доколку сакате да добиете потечен/погуст пијалок. Додадете и овесни снегулки за да го дефинирате појадокот.

 

Permalink