Интервју За 24 Вести На Весна И Александар. Скопски Маратон, Endurance.mk Project И Уште Многу Совети За Вас

Надвор од атлетските терени, понекогаш изгледаме вака. Весна и јас во интервју за 24 Вести, во емисијата ’Трето полувреме’. Мало сиже за нашиот најголем неофицијален државен празник – Скопски Маратон, ретроспектива на неговото постоење и достигнувања кои претстојат, endurance.mk Project и целите и идеологијата на тимот, како и дополнителни совети за сите оние кои се занимаваат со Трчање или допрва ќе влезат во оваа наша мала трчачка магија.
Благодариме за поканата на оваа телевизија, за можноста за нашето прикажување и секако на двајцата новинари, за нивните прекрасни комплименти, најава и одјава. До следно видување.

Погледнете го интервјуто во прилог:

Permalink