Disneyland Paris Half 2016

Прешкртано и чекирано од листата:

  • посети го Париз  √ √
  • трчај на Дизни полумаратон √ √
  • посети го Дизниленд √ √

Три во едно. Сосема спонтано и неочекувано.

with the legendary world record holder, Paula Redcliff

with the legendary world record holder, Paula Redcliff

Одамна ви имам пишувано за Дизниевите трки (на endurance.mk),  за Run Disney серијалот, за најубавите медали кои се доделуваат од било која трка во свет и ми беа ставени на листата на желби, заедно со World Marathon Мajors Series трките (Њујорк, Лондон, Бостон, Берлин, Чикаго и Токио), заедно со “искачи го Еверест“.

Не ни верував ни сметав дека тоа би било реално во догледна иднина, ама си ги имав на листа.

 

 

Цела сторија прочитајте ја тука:

https://kiradjievaathleteandart.wordpress.com/

Permalink