Трето издание на HFW Expo во септември!

Ја погледнавте програмата на жолтите флаетрчиња кои ви ги инсертиравме во стартните пакети на изминатиов City Park Night 21? Ако да, тогаш можеби забележавте дека нашиот тим ќе се претстави со кратко предавање на Health, Fitness & Wellness Expo. Еве и подетално, за што станува збор и што да очекувате.

Септември е месецот со кој започнува сезоната на нови почетоци, прифаќање на нови здрави навики, започнување со спортска активност, правилна исхрана, нови методи за релаксација, грижа за здравјето и изгледот, кои потоа се трудиме да ги одржиме во текот на целата година.

 

Па така, и овој септември, резервирајте го викендот 23ти и 24ти, за третото издание на Health, Fitness & Wellness Expo – најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил кај нас.

На HFW Expo секогаш има нешто ново, па овој пат настанот е со заслужено освежување и тоа во нов, outdoor концепт, на нова локација – во Градскиот Парк во Скопје! Оваа година, програмата на настанот и двата дена ќе трае од 11 до 19 часот, а настанот поточно ќе биде лоциран на терените “Работнички”.

 

Двете успешно реализирани изминати изданија, кои покрија огромен број на теми за здравиот начин на живеење, здравата исхрана и спортувањето, козметиката и грижата за себе низ секое поле, укажуваат на фактот дека интересот за оваа тематика кај македонската публика се повеќе и повеќе се зголемува.

 

Затоа, оваа година подгответе се за уште поголем настан и уште побогата програма, распределена на дури четири сцени и тоа: Health Zone, Fitness Stage, Wellness Corner и Kids Corner. Дополнителен анимациски агол е предвиден и за натпреварот со препреки и  многу вредни награди за оние кои ќе учествуваат и ќе остварат најдобри резултати.

 

HFW Expo е настан кој нуди голем број на бесплатни корисни совети и информации, промотивни понуди, едукација, вредни награди, отворени бесплатни тренинзи, третмани и тоа за сите возрасни граници, потреби и навики. Токму затоа, посетителите на овој настан се од најразлични возрасни групи, пол и професии.

 

Наскоро ќе бидат објавени сите организации кои се приклучија и ќе учествуваат на овој настан, а ги има навистина многу (преку 80)! За повеќе информации околу целосната програма, изложувачите и учесниците, следете ја Facebook фан страната и официјалниот Facebook настан.

 

Здравите навики прераснуваат во животен стил, а Health, Fitness & Wellness Expo прераснува во традиција. Бидете на HFW Expo!

Permalink