Red Bull Macedonia

Red Bull

Тука би ги спомнале и Ред Бул и девојките од тој тим кои се редовна подршка на сите наши трки.

Red Bull е дел од опремата на рекреативните спортисти кои сакаат да бидат во физичка и психичка форма (за амбициозни аматери ) И за по пат. Red Bull е идеално гориво за патување бидејќи ја зголемува концентрацијата и брзината на реагирање. За време на предавања и учење, сребрено сината лименка е подеднакво важна. Секако и без шеќер. Од стимулативното дејство на Red Bull имаат корист сите – дури и оние кои не сакаат шеќер.

Кој е Вашиот тип? За секоја ситуација има соодветен Red Bull… Во лименка од 250мл., 355мл., 475мл., 591мл., или во РЕТ шишето од 330мл. кое може повторно да се затвори… Ноќта е млада… Без разлика дали сте излезени или сте на забава, со Red Bull ќе полетате до нови височини. За оние пак кои се сконцентрирани на работата, дава дополнителен поттик на духот и телото.

Red Bull е енергетски пијалок со уникатна формула, специјално развиена за моменти на зголемен психо-физички напор и совршено одговара на активниот животен стил.

http://www.facebook.com/RedBull.MK